Fasadmålning

Fasadmålning

 

Vi på DB Tak & Entreprenad genomför professionella fasadmålningar på såväl villor och radhus, som större hyresfastigheter. Vid målning av fasad, och givetvis även vid andra måleriarbeten, är det viktigt att ta stor hänsyn till olika ytor och underlag, eftersom de påverkar valet av behandling och material. Det är exempelvis stor skillnad i hur man går tillväga i måleriarbetet, beroende på om fasaden är gjord av trä eller betong. Rätt val av färg är också en viktig faktor som avgör hur bra det färdiga resultatet på fasaden blir. Därför behöver du anlita erfarna målare som har koll på alla faktorer som rör fasadmålning. Vi på DB Tak & Entreprenad har i många år målat fasader i Stockholm och vet hur arbetet bör utföras på bästa sätt. Vi ser till att du får ett resultat av god kvalitet utan att det ska ta längre tid än vad det behöver.

 

Inom- och utomhusmålning i Stockholm

Förutom fasadmålning utför vi även många andra typer av professionella måleriarbeten, på yttertak, staket, innertak, väggar och takfötter. Som erfarna målare vet vi hur olika villkor påverkar valet av material och vilka metoder som krävs för att få ett bra resultat. Kontakta oss om du behöver kompetenta målare i Stockholm!

 

 

Vi målar bland annat:
  • Tak
  • Fasader
  • Staket
  • Innertak
  • Väggar
  • Takfötter
Fasadmålning grön villa

Vi på DB Tak & Entreprenad har god erfarenhet av fasadmålning och vet exakt vad som behövs göras för att just din fastighet ska må så bra som möjligt.

Fasadmålning av röd villa

När man utför en fasadmålning är det viktigt att ta hänsyn till vilken typ av underlag och yta som ska målas, detta för att olika material reagerar på olika sätt och behöver olika förberedelser och färger.

Fasadmålning gul villa

Vi utför fasadmålningar i Stockholm med omnejd och har erfarna och duktiga målare som utför ett noggrant och hållbart arbete för att se till att du får absolut bästa resultat av din fasadmålning!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak & Entreprenad utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.