Miljö

Vårt miljöarbete

 

För oss som arbetar i byggbranschen är det en självklarhet att aktivt tänka på miljön. Vi på DB Tak & Entreprenad har därför tagit fram vår egen miljöpolicy som gör att vi ständigt utvecklas och bli bättre på området.  Vår policy innebär att påverka miljön i sådan liten utsträckning som möjligt. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och snällare mot miljön, och vi nöjer oss aldrig. Vi använder dessutom enbart välkända fabrikat på marknaden och ställer alltid höga miljökrav på det material vi använder. Du som kund kan därför anlita oss för takarbeten i Stockholm med gott samvete vad gäller natur och klimat.

 

Takarbeten och miljö

I vår bransch är det omöjligt att undvika att producera en stor mängd avfall och förbrukat material. Just därför är det extra viktigt att vi tar vårt ansvar och ser till att avfallet tas om hand på ett korrekt sätt, som är så bra för miljön som det bara är möjligt. Av den anledningen samarbetar vi på DB Tak & Entreprenad med en auktoriserad återvinningscentral i Stockholm som vi är säkra på tar hand om materialet på bästa sätt och enligt alla regelverk.

Fråga oss gärna om det är något du undrar kring miljö och takarbeten!

 

 

Vårt mål:
Att påverka miljön så lite som möjligt.
Brygga och sjö svensk sommar

När du väljer takläggare för takrenovering, fasadmålning, takläggning m.m är det viktigt att du väljer en takläggare som tar hänsyn till miljön. DB Tak & Entreprenad har en egen miljöpolicy för att alltid kunna vara i framkant med vårt miljötänk.

Svensk sommarlandskap

Vid en takrenovering blir det oundvikligt en del avfall. Vi ser till att denna tas om hand på rätt sätt och arbetar för att minska mängden avfall och förbrukat material. Bra för både miljön och för din plånbok!

Vi som takläggare tycker det är viktigt att vi arbetar för att vår bransch håller sig så miljövänlig som möjligt. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad som gör vår inställning och miljöpolicy unik! Vi är en miljövänlig takläggare!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat.

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten på tak, staket, innertak, väggar och takfötter.

 

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten.