Takplåtsmålning

Takplåtsmålning

 

Nymålad och välgjord takplåt gör stor skillnad i intrycket av ett tak, och gör att byggnaden ser ut som på nytt igen. För att en takplåtsmålning ska bli rätt utförd krävs särskild kunskap och stor noggrannhet på området. Vi på DB TAK AB har lång erfarenhet av takplåtsmålning och vidtar alla åtgärder för att få det bästa och mest hållbara resultatet. Vi utför alltid tvätt och målning anpassat efter takets förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid detaljer och att arbetet blir hantverksmässigt utförd enligt konstens alla regler. Vi ser till att din takplåtsmålning blir både vacker och håller i många år framöver.

 

Vi ser till att du får ett bra resultat

För att garantera att den målade takplåten blir lyckad och att färgen håller länge, krävs ett ordentligt grundarbete inför takplåtsmålningen. Därför använder vi på DB Tak & Entreprenad oss alltid av högtryckstvätt på all plåt innan målningen genomförs. På så sätt skapar vi en jämn och ren yta och får därför de bästa förutsättningarna för att resultatet ska hålla länge. Därför kan du vara säker på att få ett vackert tak. När du behöver takplåtsmålning i Stockholm, kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert!

 

Vi använder alltid högtryckstvätt
innan målning av takplåt.
Närbild svart takplåtsmålning

För att få ett snyggt och hållbart tak är det viktigt att underhålla med takmålning med jämna mellanrum. Vi utför noggranna takplåtsmålningar i Stockholm!

Nymålad takplåt på villa

Ett väl utfört grundarbete är A och O för ett hållbart resultat av din takplåtsmålning.  DB Tak & Entreprenad är nogranna med att förarbetet inför din takmålning blir korrekt gjort, vi vill att du ska få högsta kvalitet på din investering.

Närbild nymålat svart plåttak

Vi har en lång erfarenhet av takplåtsmålning och är proffs på att utvärdera vad just ditt tak behöver. Med oss undviker du onödiga kostnader!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

 

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak & Entreprenad utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.