Tegeltak

Tegeltak

Tegeltak är ett av de mest populära taken i Sverige och även ett mycket vackert tak. Att lägga taktegel är en av våra absoluta specialiteter och varje säsong lägger vi ett hundratal tegeltak runt om i Stockholm. Vi använder oss av alla typer av taktegel och takpannor, men arbetar enbart med material som håller hög kvalitet. Ett tegeltak kan hålla riktigt länge, om man lägger det rätt och använder rätt material. Vi är stolta över våra tegelomläggningar och lämnar alltid en generös 10-årsgaranti på våra tegelomläggningar för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på DB Tak & Entreprenad. Vi ser till att du får ett tegeltak som du kan lita på.

Fråga oss om tegelomläggning

Är du osäker på vilket tegel som passar ditt tak, är det bara att höra av dig till oss så kommer vi med råd och tips. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad man ska tänka på, och vad just ditt tak behöver. Vi hjälper dig som vill ha hjälp med läggning av tegeltak i Stockholm, Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Järfälla och områden i närheten.

 

 

Alltid 10 års garanti
på takomläggningar!
Rött tegeltak närbild

Ett tegeltak är inte bara visuellt tilltalande, ett väl utfört takläggningsarbete ger dessutom ett väldigt hållbart och starkt tak. Vi utför högkvalitativa takarbeten så att du som kund kan känna dig trygg.

Takläggare lägger nytt tak

Vi som takläggare fokuserar på att utföra takläggning och takomläggningar med hög säkerhet och noggrannhet. DB Tak gör sitt yttersta för att du ska känna dig nöjd med de takarbeten vi utför. Av oss får du ett säkert tak.

Takarbete på tegeltak

Hos DB Tak & Entreprenad får du 10-års garanti på ditt tegeltak! Vi utför prisvärda takläggningsarbeten med lång hållbarhet och ser till att ditt tegeltak håller i många år framöver.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.