Fasadmålning

Fasadmålning

Vi på DB Tak & Entreprenad genomför professionella fasadmålningar på såväl villor och radhus, som större hyresfastigheter. Vid målning av fasad, och givetvis även vid andra måleriarbeten, är det viktigt att ta stor hänsyn till olika ytor och underlag, eftersom de påverkar valet av behandling och material. Det är exempelvis stor skillnad i hur man går tillväga i måleriarbetet, beroende på om fasaden är gjord av trä eller betong. Rätt val av färg är också en viktig faktor som avgör hur bra det färdiga resultatet på fasaden blir. Därför behöver du anlita erfarna målare som har koll på alla faktorer som rör fasadmålning. Vi på DB Tak & Entreprenad har i många år målat fasader i Stockholm och vet hur arbetet bör utföras på bästa sätt. Vi ser till att du får ett resultat av god kvalitet utan att det ska ta längre tid än vad det behöver.

Inom- och utomhusmålning i Stockholm

Förutom fasadmålning utför vi även många andra typer av professionella måleriarbeten, på yttertak, staket, innertak, väggar och takfötter. Som erfarna målare vet vi hur olika villkor påverkar valet av material och vilka metoder som krävs för att få ett bra resultat. Kontakta oss om du behöver kompetenta målare i Stockholm!

Vi målar bland annat:
  • Tak
  • Fasader
  • Staket
  • Innertak
  • Väggar
  • Takfötter
Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Fasadmålning

Fasadmålning

Vi på DB Tak & Entreprenad har god erfarenhet av fasadmålning och vet exakt vad som behövs göras för att just din fastighet ska må så bra som möjligt.

Rätt material

När man utför en fasadmålning är det viktigt att ta hänsyn till vilken typ av underlag och yta som ska målas, detta för att olika material reagerar på olika sätt och behöver olika förberedelser och färger.

Hållbarhet

Vi utför fasadmålningar i Stockholm med omnejd och har erfarna och duktiga målare som utför ett noggrant och hållbart arbete för att se till att du får absolut bästa resultat av din fasadmålning!