Kontakta oss om takarbeten!

Takläggare Stockholm – Kontakt

Takläggare Stockholm – Kontakt

Söker du en takläggare Stockholm? Behöver du hjälp med takrenovering, takläggning, takskottning eller liknande takarbeten i Stockholm? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert, konsultation eller om du har några frågor om DB Tak & Entreprenad eller vi som jobbar här.  Vi nås enkelt på telefon och mail och svarar gärna på alla frågor du kan ha om ditt tak och arbeten i hela Storstockholm.

DB Tak & Entreprenad AB

Ursviksvägen 119
174 46 Sundbyberg

Tel 08-663 72 72
E-post info@dbtak.se

 

DB Tak AB

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat.

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten på tak, staket, innertak, väggar och takfötter.

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten.