Om DB Tak & Entreprenad AB

 För att ett professionellt takarbete håller längre

Om oss

För tio år sedan samlade vi vår långa erfarenhet av takbranschen och bildade DB Tak & Entreprenad AB. Idag är vi ett drivet och kunnigt team av takläggare, plåtslagare och målare som alltid sätter kundens behov i främsta rummet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i hela Stockholm med omnejd och arbetar med allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning och fasadmålning. Inga projekt är för stora eller små för oss. Vi arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.


När du anlitar oss möter du erfarna och engagerade takläggare, som gärna vägleder dig i de olika beslut du står inför när du ska lägga nytt tak eller renovera ett äldre tak. Eftersom vi är säkra på att vi erbjuder väl utförda takläggningar, takrenoveringar m.m så får du som kund alltid 10 års garanti på våra utförda takomläggningar. Bra kundkontakt är en viktig del i vår verksamhet och en förutsättning för ett väl utfört takarbete.


Vi på DB Tak & Entreprenad AB innehar ansvarsförsäkring, giltig F-skatt samt alla certifikat som branschen kräver. Vi finns på Ursviksvägen i Sundbyberg och arbetar med tak runt om i hela Stockholm. 


Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert eller för att boka in en besiktning eller takkonsultation direkt på plats hos er!

Kostnadsfri offertVåra tjänster

Vårt miljöarbete

För oss som arbetar i byggbranschen är det en självklarhet att aktivt tänka på miljön. Vi på DB TAK AB har därför tagit fram vår egen miljöpolicy som gör att vi ständigt utvecklas och bli bättre på området. Vår policy innebär att påverka miljön i sådan liten utsträckning som möjligt. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och snällare mot miljön, och vi nöjer oss aldrig. Vi använder dessutom enbart välkända fabrikat på marknaden och ställer alltid höga miljökrav på det material vi använder. Du som kund kan därför anlita oss för takarbeten i Stockholm med gott samvete vad gäller natur och klimat.


I vår bransch är det omöjligt att undvika att producera en stor mängd avfall och förbrukat material. Just därför är det extra viktigt att vi tar vårt ansvar och ser till att avfallet tas om hand på ett korrekt sätt, som är så bra för miljön som det bara är möjligt. Av den anledningen samarbetar vi på DB TAK AB med en auktoriserad återvinningscentral i Stockholm som vi är säkra på tar hand om materialet på bästa sätt och enligt alla regelverk.

Kontakta ossKostnadsfri offert