Plåtslageri

Plåtslagare Stockholm

När du behöver genomföra ett plåtarbete är det viktigt att du anlitar erfarna plåtslagare, då det krävs kunskap i ämnet och lång erfarenhet av plåtslagning för att resultatet ska blir bra och hållbart. Vi på DB Tak & Entreprenad har gedigen erfarenhet och genomför både restauration samt nyproduktion av plåt. Våra plåtarbeten inkluderar allt från kompletta bandtäckningar, takavvattningar och beslag, till garneringar och mer detaljerade arbeten och vi levererar till hela Stockholmsområdet. För vad vore Stockholms takåsar utan färgade plåttak och detaljerade plåtgarneringar? Vi är en plåtslagare som levererar plåtarbeten av högsta kvalitet.

Eget plåtslageri i Stockholm

För att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar inom plåt och för att täcka alla behov har vi på DB Tak & Entreprenad valt att driva ett plåtslageri i egen regi. På så sätt kan vi alltid garantera dig som kund högsta kvalitet på såväl material som på själva plåtslagningen. Vad du än behöver hjälp med, kan våra skickliga plåtslagare lösa det! Vi erbjuder unika lösningar och vackra plåtarbeten.

 

 

Vi gör bland annat:

  • Dubbelfalsad bandtäckningsplåt
  • Garneringar
  • Beslag
  • Korrugerad plåt
  • Takavvattning
  • Regnhuvar
  • Plåtstosar
Röd plåtgarnering skorsten

Söker du en plåtslagare i Stockholm är vi rätt företag för dig! Vi har ett eget plåtslageri och erbjuder dig som kund skräddarsydda lösningar av hög kvalitet på alla våra plåtarbeten!

Detaljbild rött plåttak

När du anlitar en plåtslagare är det viktigt att du väljer ett företag som vet vad de gör. Hållbarheten på ett plåttak blir mycket sämre om jobbet är slarvig utfört. Vi är noggranna och ser till att du kan lita på ditt tak!

Plåttak på vitt suterränghus

Vi utför de flesta typer av plåtarbeten. Har du ett speciellt önskemål får du mer än gärna kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Det är viktigt att ditt tak håller!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

 

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak & Entreprenad utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.