Plåtslagare

Plåtslagare Stockholm

När du behöver genomföra ett plåtarbete är det viktigt att du anlitar erfarna plåtslagare, då det krävs kunskap i ämnet och lång erfarenhet av plåtslagning för att resultatet ska blir bra och hållbart. Vi på DB Tak & Entreprenad har gedigen erfarenhet och genomför både restauration samt nyproduktion av plåt. Våra plåtarbeten inkluderar allt från kompletta bandtäckningar, takavvattningar och beslag, till garneringar och mer detaljerade arbeten och vi levererar till hela Stockholmsområdet. För vad vore Stockholms takåsar utan färgade plåttak och detaljerade plåtgarneringar? Vi är en plåtslagare som levererar plåtarbeten av högsta kvalitet.

Eget plåtslageri i Stockholm

För att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar inom plåt och för att täcka alla behov har vi på DB Tak & Entreprenad valt att driva ett plåtslageri i egen regi. På så sätt kan vi alltid garantera dig som kund högsta kvalitet på såväl material som på själva plåtslagningen. Vad du än behöver hjälp med, kan våra skickliga plåtslagare lösa det! Vi erbjuder unika lösningar och vackra plåtarbeten.

Vi gör bland annat
  • Dubbelfalsad bandtäckningsplåt
  • Garneringar
  • Beslag
  • Korrugerad plåt
  • Takavvattning
  • Regnhuvar
  • Plåtstosar
Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Plåtslagare

Kvalitativa plåtarbeten

Söker du en plåtslagare i Stockholm är vi rätt företag för dig! Vi har ett eget plåtslageri och erbjuder dig som kund skräddarsydda lösningar av hög kvalitet på alla våra plåtarbeten!

Hållbart plåttak

När du anlitar en plåtslagare är det viktigt att du väljer ett företag som vet vad de gör. Hållbarheten på ett plåttak blir mycket sämre om jobbet är slarvig utfört. Vi är noggranna och ser till att du kan lita på ditt tak!

Kostnadsfri konsultation

Vi utför de flesta typer av plåtarbeten. Har du ett speciellt önskemål får du mer än gärna kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Det är viktigt att ditt tak håller!