Takpapp

Takpapp

Alla tak blir slitna i längden, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick. Eftersom vi lägger ett hundratal papptak och shingeltak per säsong, vet vi hur arbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid pappläggning. I vårt team ingår professionella takläggare, plåtslagare och målare som ser till att takarbetet blir både snyggt och korrekt utfört.

Papptak är kanske inte det visuellt vackraste alternativet, men i många fall ändå ett väldigt bra alternativ. Det väger lite och passar till de flesta tak, allt från det brantare till det plana taket, ibland är t o m papptak det enda som kan läggas utan problem.  Ett välskött papptak håller dessutom upptill 30 år, men inte helt sällan längre.

Certifierade inom pappläggning

Vi har certifikat för Heta arbeten och  använder oss av pappfabrikaten Icopal samt Katepal för att uppnå absolut bästa kvalitet och resultat. När du kontaktar oss gör vi en noggrann bedömning av ditt taks förutsättningar och vilka insatser som behövs för ditt papptak. Det gäller oavsett om du enbart behöver göra mindre takreparationer eller en omfattande takrenovering. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert och all typ av konsultation kring takpapp!

 

 

p
Vänta aldrig för länge
innan du renoverar.
Shingeltak villa

Takpapp är ett prisvärt alternativ för ditt tak. Vi är en erfaren takläggare med god kunskap av takläggning med takpapp!

Takpapp svensk villa

Innan vi påbörjar en takläggning eller takrenovering är vi noggranna med att del undersöka ditt tak för att se till att vi utför bästa möjliga jobb, men konsulterar dig så klart också! Det viktigaste är att du känner dig nöjd när vi är klara!

Pågående takarbete med takpapp, takpapp under presenning

Känner du att det kan vara dags att byta takpappen hemma? Kontakta oss hellre för tidigt än för sent.  Ett defekt tak kan leda till stora skador på din fastighet. Både onödigt och dyrt!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

 

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak & Entreprenad utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.