Takpapp

Takpapp

Alla tak blir slitna i längden, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick. Eftersom vi lägger ett hundratal papptak och shingeltak per säsong, vet vi hur arbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid pappläggning. I vårt team ingår professionella takläggare, plåtslagare och målare som ser till att takarbetet blir både snyggt och korrekt utfört.

Papptak är kanske inte det visuellt vackraste alternativet, men i många fall ändå ett väldigt bra alternativ. Det väger lite och passar till de flesta tak, allt från det brantare till det plana taket, ibland är t o m papptak det enda som kan läggas utan problem.  Ett välskött papptak håller dessutom upptill 30 år, men inte helt sällan längre.

Certifierade inom pappläggning

Vi har certifikat för Heta arbeten och  använder oss av pappfabrikaten Icopal samt Katepal för att uppnå absolut bästa kvalitet och resultat. När du kontaktar oss gör vi en noggrann bedömning av ditt taks förutsättningar och vilka insatser som behövs för ditt papptak. Det gäller oavsett om du enbart behöver göra mindre takreparationer eller en omfattande takrenovering. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert och all typ av konsultation kring takpapp!

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Tegelomläggning

Takpapp

Takpapp är ett prisvärt alternativ för ditt tak. Vi är en erfaren takläggare med god kunskap av takläggning med takpapp!

Säkerhet

Innan vi påbörjar en takläggning eller takrenovering är vi noggranna med att del undersöka ditt tak för att se till att vi utför bästa möjliga jobb, men konsulterar dig så klart också! Det viktigaste är att du känner dig nöjd när vi är klara!

Byte av Takpapp

Känner du att det kan vara dags att byta takpappen hemma? Kontakta oss hellre för tidigt än för sent.  Ett defekt tak kan leda till stora skador på din fastighet. Både onödigt och dyrt!