Takplåtsmålning

Takplåtsmålning

Nymålad och välgjord takplåt gör stor skillnad i intrycket av ett tak, och gör att byggnaden ser ut som på nytt igen. För att en takplåtsmålning ska bli rätt utförd krävs särskild kunskap och stor noggrannhet på området. Vi på DB TAK AB har lång erfarenhet av takplåtsmålning och vidtar alla åtgärder för att få det bästa och mest hållbara resultatet. Vi utför alltid tvätt och målning anpassat efter takets förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid detaljer och att arbetet blir hantverksmässigt utförd enligt konstens alla regler. Vi ser till att din takplåtsmålning blir både vacker och håller i många år framöver.

Vi ser till att du får ett bra resultat

För att garantera att den målade takplåten blir lyckad och att färgen håller länge, krävs ett ordentligt grundarbete inför takplåtsmålningen. Därför använder vi på DB Tak & Entreprenad oss alltid av högtryckstvätt på all plåt innan målningen genomförs. På så sätt skapar vi en jämn och ren yta och får därför de bästa förutsättningarna för att resultatet ska hålla länge. Därför kan du vara säker på att få ett vackert tak. Vi använder alltid högtryckstvätt innan målning av takplåt.

När du behöver takplåtsmålning i Stockholm, kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert!

 

 

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Takplåtsmålning

Takplåtsmålningar

För att få ett snyggt och hållbart tak är det viktigt att underhålla med takmålning med jämna mellanrum. Vi utför noggranna takplåtsmålningar i Stockholm!

Förarbete

Ett väl utfört grundarbete är A och O för ett hållbart resultat av din takplåtsmålning.  DB Tak & Entreprenad är nogranna med att förarbetet inför din takmålning blir korrekt gjort, vi vill att du ska få högsta kvalitet på din investering.

Lång erfarenhet

Vi har en lång erfarenhet av takplåtsmålning och är proffs på att utvärdera vad just ditt tak behöver. Med oss undviker du onödiga kostnader!