Takskottning

Takskottning

Under vinterhalvåret arbetar vi på DB Tak & Entreprenad hårt för att röja Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. Vi utför takskottning med kort varsel och du kan självklart anlita oss för återkommande uppdrag. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.

Specialister på snöröjning i Stockholm

För att inte riskera några skador på taken när vi skottar använder vi oss av verktyg och material särskilt utformade för snöskottning i form av plastspadar och gummiklubbor. Vi på DB Tak & Entreprenad har kapacitet att täcka alla typer av behov, oavsett storlek på byggnaden som behöver röjas från snö. Vårt team består av upp till 300 man med lång erfarenhet av takskottning under en effektiv och engagerad ledning.

 

Våra takskottningsavtal:

1. Takskottning: Avrop

Vårt smidiga akutavtal för snöröjning. Du ringer, vi är på plats på ditt tak inom 24 timmar! Under arbetets gång har vi fullt ansvar mot dig som kund. Däremot har vi inte ansvar för taket när vi inte är på plats för skottning.

 

U

2. Takskottning: Bevakning

Var förberedd under vintertider, och undvik att behöva reparera taket när våren kommer! Vi bevakar ditt tak och avgör när det är dags att komma och röja snö. I bevakningsavtalet för takskottning tar vi 100% ansvar för bevakning och skottning gentemot dig som kund. Avtalet gäller även när vi inte är på plats för att ta ner snö och is.

 

 

Snöröjning på tak i Stockholm

För att undvika onödiga olyckor är det viktigt att du som fastighetsägare underhåller ditt tak. Detta kan bland annat innebära att utföra regelbunden takskottning. Is och snö kan skapa stora olyckor på både byggnader, fordon och människor.

Snöskottning av lägenhetskomplex sett nedifrån med blå himmel

Låter du för mycket snö eller is samlas på ditt tak kan det inte bara ske olyckor med snöras, utan du kan även få skador på ditt tak som blir kostsamma att reparera. En enkel takskottning hjälper dig att hålla onödiga kostnader nere.

Närbild av snö på tak

Det går bra att anlita DB Tak & Entreprenad för bevakning av ditt tak under vinterhalvåret. I vårt serviceavtal för takskottning ingår bland annat att vi har 100% ansvar för bevakning. Ta gärna en titt bland våra snöskottningsavtal.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Våra tjänster

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Fasadmålning

Vi utför på målning av fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Fasadmålning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

 

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takplåtsmålning

Vi har lång erfarenhet av takplåtsmålning. Arbetet anpassas efter takets behov och vi är måna om att måleriarbetet blir snyggt gjort för att du ska få ett tilltalande och hållbart resultat.

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Vi finns i

DB Tak & Entreprenad utför olika uppdrag inom takläggning i Stockholm; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla. Varmt välkommen för offert och information.