Takskottning

Takskottning

Under vinterhalvåret arbetar vi på DB Tak & Entreprenad hårt för att röja Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. Vi utför takskottning med kort varsel och du kan självklart anlita oss för återkommande uppdrag. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.

Specialister på snöröjning i Stockholm

För att inte riskera några skador på taken när vi skottar använder vi oss av verktyg och material särskilt utformade för snöskottning i form av plastspadar och gummiklubbor. Vi på DB Tak & Entreprenad har kapacitet att täcka alla typer av behov, oavsett storlek på byggnaden som behöver röjas från snö. Vårt team består av upp till 300 man med lång erfarenhet av takskottning under en effektiv och engagerad ledning.

Våra takskottningsavtal:

1. Takskottning: Avropp

Vårt smidiga akutavtal för snöröjning. Du ringer, vi är på plats på ditt tak inom 24 timmar! Under arbetets gång har vi fullt ansvar mot dig som kund. Däremot har vi inte ansvar för taket när vi inte är på plats för skottning.

2. Takskottning: Bevakning

Var förberedd under vintertider, och undvik att behöva reparera taket när våren kommer! Vi bevakar ditt tak och avgör när det är dags att komma och röja snö. I bevakningsavtalet för takskottning tar vi 100% ansvar för bevakning och skottning gentemot dig som kund. Avtalet gäller även när vi inte är på plats för att ta ner snö och is.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Takskottning

Regelbunden takskottning

För att undvika onödiga olyckor är det viktigt att du som fastighetsägare underhåller ditt tak. Detta kan bland annat innebära att utföra regelbunden takskottning. Is och snö kan skapa stora olyckor på både byggnader, fordon och människor.

Sänk kostnaderna

Låter du för mycket snö eller is samlas på ditt tak kan det inte bara ske olyckor med snöras, utan du kan även få skador på ditt tak som blir kostsamma att reparera. En enkel takskottning hjälper dig att hålla onödiga kostnader nere.

Bevakning av tak

Det går bra att anlita DB Tak & Entreprenad för bevakning av ditt tak under vinterhalvåret. I vårt serviceavtal för takskottning ingår bland annat att vi har 100% ansvar för bevakning. Ta gärna en titt bland våra snöskottningsavtal.