Tegeltak

Tegeltak

Tegeltak är ett av de mest populära taken i Sverige och även ett mycket vackert tak. Att lägga taktegel är en av våra absoluta specialiteter och varje säsong lägger vi ett hundratal tegeltak runt om i Stockholm. Vi använder oss av alla typer av taktegel och takpannor, men arbetar enbart med material som håller hög kvalitet. Ett tegeltak kan hålla riktigt länge, om man lägger det rätt och använder rätt material. Vi är stolta över våra tegelomläggningar och lämnar alltid en generös 10-årsgaranti på våra tegelomläggningar för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på DB Tak & Entreprenad. Vi ser till att du får ett tegeltak som du kan lita på.

Fråga oss om tegelomläggning

Är du osäker på vilket tegel som passar ditt tak, är det bara att höra av dig till oss så kommer vi med råd och tips. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad man ska tänka på, och vad just ditt tak behöver. Vi hjälper dig som vill ha hjälp med läggning av tegeltak i Stockholm, Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Järfälla och områden i närheten.

Våra partners
Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Komplett Tegelomläggning

Kvalitativa tegeltak

Ett tegeltak är inte bara visuellt tilltalande, ett väl utfört takläggningsarbete ger dessutom ett väldigt hållbart och starkt tak. Vi utför högkvalitativa takarbeten så att du som kund kan känna dig trygg.

Säkert tegeltak

Vi som takläggare fokuserar på att utföra takläggning och takomläggningar med hög säkerhet och noggrannhet. DB Tak gör sitt yttersta för att du ska känna dig nöjd med de takarbeten vi utför. Av oss får du ett säkert tak.

10 års garanti

Hos DB Tak & Entreprenad får du 10-års garanti på ditt tegeltak! Vi utför prisvärda takläggningsarbeten med lång hållbarhet och ser till att ditt tegeltak håller i många år framöver.