Takskottning

Under vinterhalvåret arbetar vi på DB TAK AB hårt för att röja Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. Vi utför takskottning med kort varsel och du kan självklart anlita oss för återkommande uppdrag. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.

Våra takskottningsavtal

Takskottning: Avrop

Vårt smidiga akutavtal för snöröjning. Du ringer, vi är på plats på ditt tak inom 24 timmar! Under arbetets gång har vi fullt ansvar mot dig som kund. Däremot har vi inte ansvar för taket när vi inte är på plats för skottning.


Takskottning: Bevakning

Var förberedd under vintertider, och undvik att behöva reparera taket när våren kommer! Vi bevakar ditt tak och avgör när det är dags att komma och röja snö. I bevakningsavtalet för takskottning tar vi 100% ansvar för bevakning och skottning gentemot dig som kund. Avtalet gäller även när vi inte är på plats för att ta ner snö och is.

Klicka här för en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss via telefon eller skicka ett mail.


 08-663 72 72